Pomozimo Japanu

Sponzori

Grad Osijek

Županija Osječko-baranjska

Osječka pivovara

Claritas

Maraska

Techno

judoklubmladostosijekbaner8.jpg

Rezultati - Međunarodni judo kup Arad

 

Međunarodni judo kup u Aradu

REZULTATI  NATJECATELJA JUDO KLUBA„MLADOST“ OSIJEK
Mjesto: Arad, Rumunija
Broj klubova 31
Broj natjecatelja: 207
Broj država: 4 (Rumunija, Mađarska, Srbija, Hrvatska)
Broj natjecatelja JK Mladost Osijek: 7

U Rumunjskom gradu Aradu je održan međunarodni judo kup i ujedno 4. kolo europske regionalne judo lige.


U uzrastu dječaka do 11 godina nastupili su braća Ivan i Luka Katić, obojica u kategoriji do 30 kg. Ivan Katić (rođen 2005. god.) osvojio je srebrnu medalju, izgubivši samo u finalnoj borbi, dok se Luka Katić (rođen 2006. god.), nakon nekoliko odličnih borbi sa puno starijim i iskusnijim protivnicima, plasirao na 5. mjesto.


U uzrastu do 15 godina u kategoriji do 38 kg. nastupili su Timon Perić i Sven Pelin. Obojica su osvojila brončana odličja, kao i Ivan Nikšić u kategoriji do 55 kg.
U ženskoj konkurenciji u uzrastu do 15 godina, Judo klub Mladost Osijek predstavljala je Nika Katić koja je u kategoriji do 40 kg. osvojila srebro i Dorotea Šimunek koja je u kategoriji +63 kg. osvojila broncu.

S obzirom na to da je ovo natjecanje ujedno bilo i zadnje kolo europske regionalne judo lige, ukupnim pobjednicima u pojedinim kategorijama, dodijeljena su i posebna priznanja.

Nakon zbroja bodova iz sva 4 kola lige, šampionima euro regionalne lige proglašeni su naši natjecatelji Sven Pelin u kategoriji do 38 kg i Dorotea Šimunek u kategoriji +63 kg. Drugoplasirani u svojim kategorijama su Timon Perić i Nika Katić.

Natjecatelje je vodio trener Blaženko Krček.

 

arad
arad
arad 2

 

 

Najnovije vijesti

Najčitanije